Galaţi: Bărbaţi reţinuţi după ce l-au agresat pe paznicul unei plantaţii de viţă de vie
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă după ce l-au agresat pe paznicul unei plantaţii de viţă de vie, pe care au încercat să-l tâlhărească, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Târgu Bujor au identificat doi bărbaţi, de 42 şi 33 ani, bănuiţi de săvârşirea unei tentative de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit că aceştia au atacat victima, un bărbat de 64 ani, care păzea o cultură de viţă de vie, în afara localităţii Vârlezi, şi au lovit-o de mai multe ori cu un par, intenţionând să-i sustragă bani sau alte valori dintr-o geantă pe care o avea asupra sa, cei doi negăsind însă nimic în ea.

În urma loviturilor primite, victima agresiunii a fost transportată la spital, medicii stabilind că necesită un număr de 13-15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea agresiunii au fost depistaţi de poliţişti la o stână aflată în afara comunei Băleni şi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, după care au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel