22 feb, 17:47
George Simion îl înfruntă pe Florin Cîțu: ”Uitați-vă la mine”
George Simion l-a înfruntat pe premierul Florin Cîțu, în Parlamentul României.

"Minerii de astăzi care mai au încă forță de muncă vor ajunge culegători de sparanghel în Germania. Ăsta este finalul de piesă a unei clase politice epuizate. Nu aveți soluții și când noi vă spunem: Nu vindeți gazele din Marea Neagra, nu dați legea offshore-ului,pe care sunteți pregătiți să o dați.

Nu vindeți Portul Constanța! Domnule Cîțu, ascultați-mă, uitați-vă la mine, domnule Cîțu! Nu vindeți Portul Constanța și nu distrugeți Poșta Română! Este timpul să-i ascultați, nu să faceți analogii elucubrante cu Mineriada. Ce treabă are dacă oamenii aceia veneau sau vin la București să-și apere drepturile, ce treabă are asta cu un episod negru din istoria recentă a României?

Domnule Cîțu, dvs. v-ați luat salariul! Minerii din Valea Jiului nu și l-au luat nici până azi și nu mai cred în minciuni. Treziți-vă, domnule Cîțu, și veniți cu soluții. Trebuie să dăm românilor soluții, nu circ, nu lozinci, nu demagogie", a spus George Simion, liderul AUR, în Camera Deputaților.

Totul vine după ce prim-ministrul României, Florin Cîțu, a făcut o comparație între mineriadele din anii ’90 și ceea ce se întâmplă acum în Valea Jiului.

Vezi și: George Simion, AUR, după ce Ludovic Orban s-a amuzat: V-am auzit râsul RUGINIT

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri