Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
11 iul, 21:33
George Simion, interzis în R. Moldova: ”Am plecat spre Chișinău”. Mesaj pentru noile autorități
George Simion, fost candidat independent la europarlamentare și lider al unioniștilor, anunță că se va deplasa către Republica Moldova.

George Simion a făcut acest anunț în contextul interdicției de a intra în Republica Moldova, interdicție pe care a primit-o anul trecut. Acesta a transmis și un mesaj noii conduceri politice de la Chișinău.

Pentru noile autorități ale R.Moldova: am plecat spre Chișinău, voi fi mâine dimineață în Albița. Sper să faceți dreptate”, a transmis George Simion pe pagina personală de Facebook.

Amintim că în octombrie anul trecut, George Simion a fost reţinut și ridicat într-o seară, în timp ce se afla în Republica Moldova, de câţiva angajaţi ai Biroului pentru Migraţie şi Azil al Republicii Moldova. El a fost anunţat ca a primit interdicţie de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe termen de 5 ani și a fost bătut cu bestialitate.

(w670) George Sim

Rămâne de văzut dacă noul guvern pro-european condus de Maia Sandu va anula interdicția și îi va permite unionistului accesul în Republica Moldova.


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri