Gestul emoționant al unui câine, după ce stăpâna sa s-a prăbușit la pământ. VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
captură video: Youtube CTV NEWS
captură video: Youtube CTV NEWS
Un câine a reușit să îi salveze viața stăpânei sale. Modul în care a făcut acest lucru este incredibil.

O femeie din Canada a ieșit cu câinele său la plimbare atunci când a avut o criză epileptică, în plină stradă. Femeia a căzut la pământ, dar câinele nu s-a pierdut cu firea și a încercat să o ajute. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere a unui vecin. Pe imagini se vede cum patrupedul se uită să vadă ce este în neregulă cu stăpâna sa, Apoi, el se eliberează din lesă și fuge în stradă pentru a opri o mașină. Reușește, un autoturism oprește, iar șoferul coboară să vadă ce a pățit femeia. Acesta a declarat pentru Fox 13 News că a rămas impresionat de gestul câinelui.

„Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a  se asigura că opresc mașina.”, a povestit șoferul.

Mai mult, câinele a reuşit să atragă atenţia unui vecin, iar după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia lui Moore, stăpâna sa. Atunci când aceștia au ajuns la fața locului, acolo era deja o ambulanță, iar femeia își revenise.

„Dacă se mai întâmplă din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranţă ştiind că ea va fi acolo pentru mine. Ştiţi cât de bune sunt animalele, iar ea e un câine cu adevărat uluitor şi o iubesc de nu mai pot”, a declarat Moore, stăpâna câinelui.

Drept răsplată, câinele a primit o friptură delicioasă, dar și aprecierile vecinilor și ale medicilor, surprinși de faptul că un animal poate ajuta cu adevărat un om aflat în dificultate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel