Gestul ÎNFIORĂTOR făcut de criminalul de la Carasa, după ce și-a lovit iubita cu toporul
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ies la iveală detalii cutremurătoare din cazul crimei de la Carasa.

O femeie în vârstă de 62 de ani, mamă a patru copii a fost ucisă cu toporul de concubinul în vârstă de 56 de ani, chiar în casa ei din satul Carasa, comuna botoșăneană Corlăteni.

Vecinii spun că cei doi erau împreună de 6-7 ani, iar el era un om violent. De altfel, victima a depus o plângere pentru violență în familia, împotriva agresorului, la începutul acestui an. Ulterior, a retras-o și s-a împăcat cu cel ce avea să-i ia viața.

Trei dintre copiii victimei, care urmau să vină din străinătate, în concediu, i-au transmis bărbatului să părăsească gospodăria până la finalul acestei săptămâni. El însă, și-a ucis concubina luni dimineață, după o scurtă ceartă izbucnită din cauza cererii copiilor. 

Gestul înfiorător făcut de criminal 

După ce și-a lovit concubina cu toporul, criminalul a așteptat ca victima să moară. Apoi, cu calm, a apelat la 112 și a spus „Veniți că am tăiat-o”. Bărbatul nu a mai răspuns apelurilor operatorilor. 

Individul a fost găsit în curte cu toporul în mână. Salvatorii au reușit să intre în curte abia când a sosit și Poliția la fața locului, conform monitorulbt.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel