Gestul lui Bendeac: Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, aș fi spus NU
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
După ce, impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, Mihai Bendeac i-a dăruit o lună de miere, zilele trecute, juratul iUmor i-a botezat băiețelul.

Gabriel Chioseaua, pe numele său de scenă Romanticul X, este concurentul care  și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena iUmor. Bărbatul, care lucrează în construcții  cu ziua, nu are o situație financiară strălucită, dar a primit cadou o vacanță la munte de la Mihai Bendeac.

„A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță”, a spus atunci juratul.

Și cum, între timp, Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel, iar nașa a fost chiar mama juratului. „Este un mix de sentimente pe care îl am în acest moment. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu, nici nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată. Dar sunt foarte bucuros și  îi sunt recunoscător lui, pentru că  altminteri nu simțeam această bucurie!”, a spus Mihai Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel