Gheorghe Visu, DIAGNOSTIC. A spus totul despre BOALĂ: E o PROSTIE. Sincer, îmi pare RĂU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
De ce boală suferă actorul Gheorghe Visu, internat la spital și contectat la oxigen. 

Actorul Gheorghe Visu a anunțat că se află internat la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din București, conectat la aparatul cu oxigen. Actorul nu a spus însă dacă a ajuns la spital infectat cu noul coronavirus sau din cauza afecțiunii de care suferă de ceva ani.

În urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că se retrage din activitate ca să poată petrece mai mult timp cu nepotul său, Gheorghe Visu a dezvăluit că suferă de o afecțiune pulmonară cauzată de fumat.

Ce spune Gheorghe Visu despre boala sa

"Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul asta, am primit un telefon de la o colegă care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumător, dar nu cancer. E o afecțiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat și, sincer, îmi pare rău. Fumatul e o atitudine, nu un viciu.

Eu m-am lăsat fără să ezit că așa a trebuit. Să fumezi nu înseamnă doar să bagi în ține gudron și nicotină... Ai nevoie de fumat când faci o pauză la repetiții, când nu-ți iese ceva. Parcă îți limpezești gândurile și o iei de la capăt. La filmări la Buftea, de exemplu, totul mergea la foc automat, repede, repede, repede și chiar era binevenită o țigară”, a declarat Gheorghe Visu în urmă cu ceva timp, pentru wowbiz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel