28 noi 2020 / 04:43
Gică Popescu: Un dolar investit în sport înseamnă cinci investiți mai puțin în sănătate
Fostul internațional Gheorghe Popescu a spus, vineri, la recepția Complexului Sportiv Steaua că o națiune nu poate fi sănătoasă decât dacă are infrastructură sportivă. „Un dolar investit azi în sport înseamnă cinci investiți mai puțin mâine în sănătate”, a precizat Popescu.
Gică Popescu

La recepția proiectului de investiții „Complexul Sportiv Steaua”, realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, premierul Ludovic Orban a spus că Guvernul intenționează să construiască stadioane și în țară, la Timișoara, Iași, Constanța și la Oradea și i-a asigurat de susținere și pe suporterii dinamoviști.

„Vreau să îi asigur pe suporterii dinamoviști că, așa cum s- investit pentru constructia stadionului Steaua, pentru construcția stadionului Craiova, pentru stadionul Rapid, avem clar intenția de a susține construcția stadionului Dinamo. Sigur că trebuie rezolvate o serie de chestiuni de natură juridică și alte chestiuni procedurale, astfel încât să poată să demareze și construcția pentru stadionul Dinamo”, a declarat Ludovic Orban.

 

Gheorghe Popescu a vorbit despre importanța investițiilor în infrastructura sportivă

 

„În calitate de membru al Generației de Aur, acesta a fost templu fotbalului tromânesc pentru echipa națională, când Steaua 86 a obținut cele mai importante performanțe sportive. Este important să investim în infrastructura sportivă, pentru că o națiune nu poate fi sănătoasă decât dacă are infrastructură sportivă. Este important să investim în sport pentru că un dolar investit azi în sport înseamnă cinci investiți mai puțin mâine în sănătate. Eu înțeleg că e nevoie de spitale, înțeleg că e nevoie de investiții în sistemul sanitar, dar avem nevoie și de infrastructură sportivă”, spune Gheorghe Popescu.

Prezent la eveniment, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dat asigurări că Bucureștiul nu va mai pierde baze sportive, transmite Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri