Gigi Becali, ATAC la adresa lui Burleanu și Iorgulescu: Nu e normal!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Gigi Becali i-a pus la zid pe președintele FRF Răzvan Burleanu și pe președintele LPF, Gino Iorgulescu. 

Gigi Becali se arată acid după ce formația roș-albastră a încheiat sezonul pe locul 5, iar clubul a pierdut 350.000 de euro din drepturile TV. Latifundiarul din Pipera a ieșit la atac și i-a luat în vizor pe Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu. 

„Ne pui să votăm care puncte contează, toate sau doar din play-off. Noi votăm, dar pe urmă spui că suntem niște proști, că nu mai contează. Noi avem Comitetul de Urgență, Comitetul Executiv, în care fac ce vor. ‘‘Voi, proștilor, riscați banii, iar noi luăm bani de la voi. Proștilor, idioților, aveți stăpâni și faceți ca noi”.

Nu sunt împotriva sistemului cu 16 echipe. Bine, mă, să fie și Dinamo, au dreptate până la urmă. Să zicem locul 7 joacă împotriva locului 3. Nu e normal ca CFR, Craiova sau noi să jucăm cu unii din play-out. Dar am acceptat și asta, că nu vreau să mă cert cu nimeni. Nu mă mai enervez ca pe vremuri. Așa e România, aici m-am îmbogățit aici, merg la biserică aici, dar nu există inteligență, doar stăpânire. Când votezi, votezi stăpâni. Acum, vii să spui că nu mai iau banii pe care trebuia să-i iau. Că ”Eu sunt Burleanu și așa comand eu”.

Am vorbit cu Gino Iorgulescu și mi-a zis ”Bine, măi Gigi, contează la tine 300.000 de euro, la câți bani dai tu ca donații?!”. Uite, contează și la Becali. Eu nu mă mai cert cu nimeni, dar când pot să îmi cer dreptatea, o cer la judecători. Dacă îmi dau dreptate, bine, dacă nu, asta e. Nu mă cert nici cu Burleanu, nici cu nimeni” a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel