Urmărește emisiunea live
Gina Pistol și Smiley, PRIMELE DECLARAȚII despre COPIL: Noi acum însemnăm TREI! / VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Gina Pistol
Foto: Facebook Gina Pistol
Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor deveni părinți și au făcut câteva dezvăluiri vizavi de această perioadă frumoasă. 

După multe zvonuri și fotografii cu burtica, Gina Pistol și Smiley au decis să confirme: vor deveni părinți, în curând.

Gina Pistol a scris, pe Instagram că „noi acum înseamnă trei!”. Vedeta a dezvăluit, de asemenea, că „în urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine”. 

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viață noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștință pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a mai relatat Gina Pistol.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol) pe

Nici Smiley n-a stat deoparte. Artistul a așternut câteva rânduri, prin care a dat marea veste fanilor săi. 

„A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje”, este mesajul lui Smiley. 

Iată clipul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel