Gindrovel Dumitra, întrebare CHEIE pentru clasa politică. Buicu: "Nu a fost CAPABIL!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dr. Gindrovel Dumitra și Florin Buicu au oferit un interviu exploziv, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL.

Dr. Gindrovel Dumitra, coordonator Grupul de Vaccinologie al SNMF i-a adresat o întrebare cheie dr. Florin Buicu, președinte Comisia pentru sănătate în Camera Deputaților, în ceea ce privește legea vaccinării. 

Gindrovel Dumitra: Dacă este să mă adresez clasei politice în acest moment, cu siguranță, prima întrebare este aceasta: Când va veni legea vaccinării?

Florin Buicu: După cum știți, legea vaccinării are un raport depus de comisia pentru sănătate și familie către plenul Camerei Deputaților, în urma discuțiilor care au avut loc la începutul acestui an. Având în vedere că a intervenit pandemia și au intervenit modalități de lucru altele decât în mod normal, legea practic are raportul către plen, dar nu a beneficiat de vot. Având în vedere că există o formă a legii vaccinării care a fost dezbătută, Guvernul României putea să preia fără niciun fel de problemă și să și-l asume printr-o Ordonanță de Urgența astfel încât să intre în lucru imediat, dacă Parlamentul nu a fost "capabil" să-l treacă.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel