Giurgiu: Patru kilograme de Cannabis, descoperite în casa unui cipriot
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Cultură Cannabis. FOTO: Poliția Română
Cultură Cannabis. FOTO: Poliția Română
Nu mai puțin de patru kilograme de Cannabis au fost descoperite de polițiști în urma unei percheziții efectuate în casa unui cipriot cu domiciliul în localitatea Clejani, județul Giurgiu. 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de cultivarea și deținerea de droguri de mare risc.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Clejani din județul Giurgiu, la locuința unui cetățean cipriot, de 56 de ani, bănuit de operațiuni cu droguri de mare risc.

Astfel, în urma percheziției domiciliare, au fost descoperite mai multe recipiente ce conțineau aproximativ 4 kg. de cannabis, precum și o cultură outdoor compusă din 7 plante de cannabis.

Trei persoane sunt cercetate în acest caz

De asemenea, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere emise pe numele bărbatului în cauză și a altor 2 persoane, acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea continuării cercetărilor.

Față de cetățeanul cipriot, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel