GOG oferă banii înapoi pentru jocurile video, în 30 de zile de la achiziționare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
GOG simplifică procesul de restituire a banilor dați pe un joc video.

GOG simplifică procesul de restituire a banilor în cazul în care un joc cumpărat nu este pe placul gamerilor, conform Engadget. De acum înainte, clienții vor avea 30 de zile să returneze jocurile, chiar dacă au instalat și jucat deja titlurile cumpărate.

Înainte, gamerii nu puteau returna un joc dacă l-au instalat sau lansat, cu excepția aparițiilor unor probleme care nu ar fi permis acest lucru. În plus, această politică includea atât titlurile early-access, cât și comenzile anticipate.

Valve oferă 14 zile

 (w670)

Pentru a compara, Valve permite utilizatorilor Steam până la 14 zile pentru a returna un joc. Mai mult decât atât, în cele mai multe cazuri, Steam nu returnează banii dacă gamerii au jucat mai mult de două ore.

GOG plănuiește să supravegheze sistemul pentru se asigura că oamenii nu abuzează noul sistem. „Monitorizăm efectele actualizării pentru a ne asigura că nimeni nu va folosi această politică pentru a răni dezvoltatorii care își pun timpul și inima în cele mai bune jocuri", a transmis compania.

Putem refuza să restituim fondurile în aceste cazuri". Așadar, este greu de crezut că un joc poate fi cumpărat, terminat în mai puțin de o lună și apoi poate fi restituit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel