27 ian, 09:06
Google oprește donațiile pentru membrii Congresului care au votat împotriva certificării alegerilor din SUA
Google a oprit donațiile politice pentru membrii Congresului care au votat împotriva certificării rezultatelor alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii.
Google oprește donațiile pentru membrii Congresului care au votat împotriva certificării alegerilor din SUA

Google este cea mai recentă companie de tehnologie care a oprit donațiile politice pentru membrii Congresului care au votat împotriva certificării rezultatelor alegerilor prezidențiale. La începutul acestei luni, compania a întrerupt donațiile și a declarat că își va reevalua reglementările de contribuție politică după ce o mulțime de susținători ai lui Trump au intrat în clădirea Capitolului pe 6 ianuarie.

"În urma acestei revizuiri, comisia NetPAC a decis că nu va contribui în acest ciclu pentru niciun membru al Congresului care a votat împotriva certificării rezultatelor alegerilor", a declarat pentru Reuters José Castañeda, un purtător de cuvânt al Google.

Opt senatori republicani și peste 100 de reprezentanți ai Camerei au votat împotriva certificării victoriei lui Biden. În același timp, și alți giganți tehnologici, inclusiv Facebook și Microsoft, au declarat că au oprit donațiile politice și își revizuiesc politicile înainte de a lua o decizie finală, informează FoxBusiness.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri