Guşă, dezvăluire ULUITOARE despre un om cheie: A încercat să se sinucidă!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut o dezvăluire uluitoare la DC News. 

Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au revenit, vineri, la DC News, cu o analiză explozivă după cele mai recente decizii din politică.

Brad Pasquale a încercat să se sinucidă 

Consultantul politic Cozmin Gușă a afirmat că „în urmă cu mai bine de un an, a fost aici unul dintre șefii de campanie Brad Pasquale, un tip foarte inteligent, foarte puternic, care a fost foarte presat în această campanie. A avut în urmă cu trei săptămâni o tentativă de sinucidere a la Adrian Năstase. A scris ceva presa”. 

Gușă: S-a interesat de tot ce ține de Biden, România, Băsescu... 

„Poliția a ajuns în ultimul moment la el acasă, alertată fiind de soția lui, și i-au scos pistolul din gură lui Brad Pasquale, care a rămas în campanie. El când a venit, s-a informat foarte bine despre tot ce ține de Biden, familia Biden, România, oameni de afaceri, Băsescu ș.a.m.d... Vă spun în cunoștință de cauză”, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă la DC News.

De asemenea, Cozmin Gușă a explicat că „a încercat să se sinucidă acum trei săptămâni, în locuința sa. Soția sa a fost suficientă de rapidă, după ce n-a putut să-l convingă, a fost și o luptă acolo... și a sunat la 112 al lor. În două minute au ajuns în casă și l-au deposedat de pistolul cu care urma să se sinucidă.

Pentru că nu părea să fie în avantajul nimănui, n-a fost mediatizat decât foarte puțin doar”. 

Brad Pasquale era consultant politic pentru Trump, șeful de campanie în 2016 și a rămas unul dintre cei doi șefi de campanie, a mai precizat Gușă, menționând că după două zile a revenit în activitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel