Halep, antrenor nou. Segărceanu: În niciun caz
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a declarat, miercuri, că alegerea unui antrenor de către Simona Halep, după întreruperea colaborării cu Darren Cahill, este o decizie dificilă.

„Este o decizie dificilă pentru că Darren Cahill are o carte de vizită extraordinară. El a dovedit şi cu Simona pentru că a reuşit să scoată ce e mai bun din jocul ei. Şi atunci e foarte greu să te gândeşti la o altă persoană. Eu sunt destul de încrezător pentru că Simona s-a maturizat, a învăţat foarte mult de la Darren, şi cred că va veni natural următoarea decizie. Sunt antrenori buni, dar mie îmi e imposibil să fac o recomandare la nivelul acesta. În primul rând trebuie să vină de la ea, să se înţeleagă, e o decizie dificilă care nu se poate lua peste noapte. Va urma o perioadă în care ea se va antrena singură. Eu când va fi în ţară dacă pot să o ajut o voi face cu cea mai mare plăcere”, a spus Segărceanu.

Întrebat dacă ar accepta să fie antrenorul Simonei Halep, Segărceanu a răspuns: „E o întrebare dificilă. Cu sufletul aş face acest lucru, dar nu e uşor. Pentru că Simona cred că are nevoie de cineva mai tânăr, mai dinamic. Mie îmi place poziţia în care sunt, cea de căpitan nejucător la Fed Cup. Dar i-am spus şi ei, cât timp e în ţară pot să o ajut dacă are nevoie. Andrei Pavel e cumva într-o altă etapă. În niciun caz nu cred că Andrei, după ce a început să lucreze cu Marius Copil de o perioadă de timp, va pleca”, notează Agerpres.

La 9 noiembrie, antrenorul australian Darren Cahill a anunţat că nu va mai colabora din 2019 cu jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, invocând motive familiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel