Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Sport
 
11 iul, 16:52
Halep, în premieră în finala de la Wimbledon. Astrolog, descoperiri interesante despre sportivă
Simona Halep este o adevărată campioană! S-a calificat în premieră în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, joi, după ce a învins-o în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.
Simona Halep

Astrologul DC News Daniela Simulescu a făcut portretul astrologic al Simonei Halep și a descoperit chestiuni extrem de interesante.

”Simona Halep este născută pe 27 septembrie 1991, în Constanța. Este o nativă balanță. Asta înseamnă ca are soarele în balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Arată o părticică din noi, arată scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, este diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale. Balanțele vor încerca adopte o vestimentație plăcută, cu bun gust. Simona este foarte pasionată de rochițe", a spus Daniela Simulescu.

''Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort, material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. Ea a spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă. O persoană cu luna în taur poate fi acuzată ca are un ritm prea încet, însă are un ritm al ei. Persoanele cu luna în taur au un simț estetic pronunțat. Femeile cu luna în taur își cumpără lucruri, care să reziste în timp. De asemenea, când o vom vedea pe Simona că are propriul ritm, că nu se grăbește ca alte jucătoare, să știți că are luna în taur", a spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Emisiunea cu astrologul DC News poate fi urmărită aici. Veți găsi și alte subiecte extrem de interesante despre Simona Halep din punct de vedere astrologic:

 

 


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri