Urmărește emisiunea live
Handbalist de top, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: IPJ Brașov
Foto: IPJ Brașov
Un handbalist de top, cetățean francez, a fost prins la Brașov cu droguri de mare risc. El este acum audiat de DIICOT. 

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - iunie, bărbatul, cetățean francez, de 34 de ani, ar fi traficat droguri de risc, respectiv ar fi cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.

Cine este bărbatul

Potrivit unor surse judiciare, suspectul ar fi fostul handbalist care a jucat la cluburile Dinamo, Baia Mare şi cel din Făgăraş, cetăţeanul francez Pierre Yves Ragot, scrie Agerpres. 

Francezul ar fi comandat, de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei şi, ulterior, alte materiale similare, achitând pentru acestea din urmă suma de 1.257 lei.

 

Ce au găsit polițiștii 

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea audierii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel