Hitter, fără număr. Banii pentru Dragnea se vor duce la Ghiță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Paul Hitter, unul dintre cei mai talentați pictori români, s-a gândit să facă un gest deosebit pentru o familie cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Paul Hitter l-a scos la licitație pe Liviu Dragnea. Să fim corecți - un tablou realizat de artist în care apare președintele PSD în prim plan. Liviu Dragnea, ulei pe pânză, 100/90cm. Licitația va fi deschisă până la 21 decembrie. Prețul pornește de la 100 euro. Puteți licita în comentarii sub tablou (n.r. - de pe pagina de Facebook a lui Paul Hitter). 40% din suma finală va merge către un caz social.

Banii vor ajunge la familia Ghiță

DC News a luat legătura cu Asociația Neamunit pentru a vedea unde vor ajunge banii. Și am aflat că familia Ghiță, mai precis vreo 12 suflete care locuiesc într-o garsonieră, se va bucura de banii strânși. Trăiesc la demisolul unui bloc, iar vremea rea face ca inundațiile să se simtă ca acasă în locuința lor mică.

”Părinții și cei 10 copii (0-14 ani) ai familiei Ghiță locuiesc într-o garsonieră, la demisolul unui bloc, în comuna Jilava, județul Ilfov. Nu s-ar plânge de nimic, deși le lipsesc destule. Însă, sunt foarte mâhniți din cauza problemelor cu canalizarea care, în caz de vreme potrivnică, le inundă periodic casa. Anul acesta le-a fost inundată garsoniera de șapte ori... și încă n-a trecut iarna. Tot de atâtea ori, au schimbat mobilierul, haine etc. Mașina de spălat și aragazul s-au stricat iar la ultima inundație”, au spus pentru DC News reprezentanții Asociației Neamunit.

Apel către primarul Elefterie Petre Ilie


Dacă Paul Hitter încearcă să facă o faptă bună, nu același lucru l-am putea spune și despre primarul Elefterie Petre Ilie (PSD), care nu prea pare interesat de aceste suflete. Lăsând la o parte că familia are atâtea neajunsuri, edilul ar putea face un lucru simplu: să rezolve problema cu canalizarea, astfel încât acești oameni să trăiască în condiții cât de cât umane. Soluția ține de primărie, rămâne de văzut dacă Elefterie Petre Ilie va decide să îi ajute sau nu. 

Până primarul se va mobiliza, puteți să-l cumpărați pe Liviu Dragnea, să vi-l puneți pe perete. Astfel, veți ajuta familia Ghiță.

Cine este autorul lucrării cu liderul PSD

Paul Hitter este un pictor român care a studiat la Academia de Artă din Munchen în clasele artiștilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel. Până în prezent, a expus în expoziții personale și de grup în București, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

Nu uitați: pentru tabloul cu Liviu Dragnea puteți licita pe pagina de Facebook a artistului, în dreptul creației, la secțiunea comentarii.

VEZI ȘI: Imagine de MILIOANE cu Dragnea și o femeie. Hitter a scos-o pe piață


(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel