Urmărește emisiunea live
Mălăele are COVID. Buzăianu lansează ÎNTREBAREA MOMENTULUI după ce s-au întâlnit în urmă cu două zile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au reacționat după ce actorul Horațiu Mălăele a fost confirmat astăzi cu COVID-19. Jurnaliștii au rămas șocați de comentariile oamenilor. 

Radu Buzăianu: Între timp, aflăm că actorul Horațiu Mălăele are și el acest COVID-19, de unde au început și teoriile conspirației. Sunt oameni care spun: "A luat bani și Mălăele. / Uite, actorii care nu mai au de lucru, acum joacă rolul de bolnavi de COVID-19". Deci nu te mai poți îmbolnăvi dacă ești persoană publică, o celebritate. Nu mai ai voie, nu mai ai dreptul la așa ceva! Vă mărturisesc că alaltăieri, venind spre emisiune, m-am întâlnit exact cu maestrul Horațiu Mălăele, aici, pe calea Victoriei. El era pe trotinetă și am trecut așa, la o distanță acceptabilă unul de altul, ne-am privit, dar nu am rămas de vorbă, pentru că dinamica trotinetei a fost favorabilă de data asta. Ce vreau să remarc... Horațiu Mălăele era acum două zile pe trotinetă, având mască pe față. Și atunci se pune această întrebare, pentru că era dreptul lui să nu o poarte, pentru că era afară, în aer liber: Era mai bine să nu aibe mască? Că văd că există acești desfășurători ai acestei idei că masca nu ajută la absolut nimic. Și atunci vă întreb: Era mai bine ca Horațiu Mălăele, decretat astăzi cu COVID-19, să nu fi purtat mască? Era bine să meargă pe Calea Victoriei fără mască, împrăștiind viruși? Eu întreb acest lucru pe rețelele de socializare, ce răspuns primesc: "Aaa, păi ziceați că masca te ajută. Păi și cum are COVID-19 dacă el purta mască? Înseamnă că masca e inutilă. O altă dovadă a inutilității acestui accesoriu". Doamne Ferește!

"Ați vrut să deschideți sălile de spectacol, l-ați îmbolnăvit pe artist!"

Răzvan Zamfir: Să forțăm nota. Mie îmi place să forțez nota! S-au deschis teatrele? Da, s-au deschis! S-au deschis sălile de spectacol și imediat s-a îmbolnăvit un cunoscut actor. Păi dacă mergem pe logica asta obraznică, cum dom`ne și cu mască s-a îmbolnăvit? Mergem pe logica asta și mai obraznică: Ați vrut să deschideți sălile de spectacol, l-ați îmbolnăvit pe artist! Putem să speculăm cum vreți discuția asta! Mulți dintre comentacii ăstia... vă distrați!

Replicile incredibile ale oamenilor

După ce Radu Buzăianu a publicat chiar și un mesaj despre acest subiect, pe pagina sa de Facebook, au apărut tot felul de comentarii, ale corona-scepticilor. 

"O să se vindece și el ca Esca în 7 zile și o să spună vai cât de îngrozitor a fost.... doar e actor!", "Și dacă a avut, ce-a rezolvat? Și dacă ne-ați ținut închiși in casă atunci când desenați cazurile la tv, ce ați rezolvat? Deștepții universului", "Sa ne spuna cati bani a luat ca sa spuna ca are covid!", "S-a vandut si asta?", "Masca ca masca, era mai bine să nu se dea cu trotineta. Mergând cu trotineta a cules viruși de pe o suprafață cu mult, mult mai mare decât dacă mergea cu mașina sau metroul, acolo bula era mică. Pe trotinetă era infinită", "Păi cum a luat năpraznicul virus, dacă purta mască? (întreb pentru un deștept al pământului)", au scris oamenii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel