Horoscop 15 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Astrologul DC News, Daniela Simulescu a transmis previziunile zilei pentru fiecare zodie. 

BALANȚĂ

Voi astăzi trebuie să gândiți așa: ce pot să obțin de la partener, de la mama, de la tata, de la copiii mei, ce pot să obțin de la colegi, de la șefi? Asta este întrebarea cu care trebuie să vă treziți. Când discutați cu cineva, gândiți-vă ce vă iese de pe urma discuției și a propunerilor venite. Astăzi doar la asta trebuie să vă gândiți. 

SCORPION

Lăsați partea profesională și puțină atenție în partea personală. Dacă veți fugi de zona aceea, nu e bine. Lămuriți-vă partenerul, stați de vorbă cu el, vedeți ce se întâmplă acolo, încercați să schimbați. O să fie mai greu, pentru că Venus este în Taur și deși cum este acum nu funcționează, parcă nu ați vrea să schimbați, va sperie schimbarea. Deci pentru cei care sunt într-o relație, aceasta este foarte importantă. Și cei care sunt singuri, dacă le place de o persoană, acolo au nevoie de mai multă energie. 

SĂGETĂTOR

Zona socială și relațională funcționează, deși pe alocuri poate fi conflictuală. Ia vedeți voi la serviciu, unde ați putea să vă arătați talentele și unde ați putea să ale arătați celorlalți ceea ce știți să faceți. Fiți mai curajoși astăzi, comunicați, vorbiți, dați mai departe și o să vedeți că o să vă iasă multe lucruri bune de acolo. 

CAPRICORN

Asumați-vă responsabilitatea unui proiect sau uitați-vă în jurul vostru să vă dați seama dacă ceva o să iasă sau nu. E adevărat că o să vă întrebați - tot eu? Dar dacă vreți să meargă lucrurile, sunteți singura piesă care face lucrurile să funcționeze, așa că dați-i înainte. Este o zi în care, din perspectiva mea, trebuie să vă și arătați, să vă și lăudați, să și comunicați și să aveți și un interes, un interes de lungă durată. Poate dacă vă implicați într-un proiect, vă dă curaj să mergeți într-o altă zonă, să vă găsiți alt loc de muncă, altă echipă. Mult curaj astăzi!

VĂRSĂTOR

Dacă așteptați să se întâmple un proiect și simțiți că nu se mai întâmplă și nu știți cum să îl forțați, puteți să puneți o întrebare. Nu chinuiți pe nimeni, nu se supără nimeni. Nu vă fie frică! Poate că și persoanele respective au nevoie din partea voastră să vadă că sunteți mai implicați, că sunteți acolo, că faceți lucruri, că vă interesează. Deci o întrebare astăzi nu ar strica. 

PEȘTI

Orice lucru care se întâmplă astăzi, acasă sau la serviciu, depinde de capacitatea voastră de a vă face strategia. În momentul în care vreți să purtați orice discuție, trebuie să faceți un plan. Să nu vă aruncați pur și simplu, trebuie să gândiți, să analizați, să puneți pe hârtie. Sî vizualizați cum ați vrea să decurgă discuția, inclusiv și dacă vă duceți să plătiți impozitul. Stați puțin în capul vostru și fiți un mic regizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel