Horoscop, duminică, 26 ianuarie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
 Persoana iubită a Fecioarelor este foarte agitată și aceștia nu înțeleg de ce
Persoana iubită a Fecioarelor este foarte agitată și aceștia nu înțeleg de ce
Horoscop. Gemenii nu trebuie să dispere dacă văd că oamenii din jurul lor se ceartă cât e ziua de lungă.

Berbec

Ziua de astăzi se împarte între prietenii tăi. Cu unii acepți să te vezi, cu unii nu. Pur și simplu nu ai energia necesară să le faci tuturor pe plac.

Taur

Încearcă să nu intri în conflicte cu partenerul. Totul ți se va părea exagerat, orice replică sau ironie și este posibil să spui cuvinte pe care le vei regreta.

Gemeni

Nu dispera dacă vezi că oamenii din jurul tău se ceartă cât e ziua de lungă! Nu poți schimba nimic, deci mai bine îți vezi de pasiunile tale.

Rac

Devii foarte indiferent la problemele celor din jur. Nici tu nu te mai recunoști. Te-ai săturat de atâta dramă și vrei să alungi victimele din viața ta.

Leu

Partenerul pune prea multă presiune pe tine și te scoate serios din zona de confort. Va fi dificil să ajungi la un compromis cu el.

Fecioară

Persoana iubită este foarte agitată și nu înțelegi de ce. Cel mai probabil, starea lui are legătură cu problemele pe care le au rudele apropiate.

Balanță

Nu face promisiuni care se pot transforma în pagube pentru tine! Astăzi trebuie să mai multă grijă la ce comunici și la banii pe care îi cheltuiești.

Scorpion

Te îndoiești de oamenii dragi, fără un motiv serios. Suspiciunile tale asupra lor nu sunt întemeiate și îți vor răci relațiile.

Săgetător

Ești acuzat pe nedrept că vrei să te folosești de prieteni sau de cunoștințe pentru a-ți duce la capăt unele planuri, însă nu este adevărat.

Capricorn

Vrei să fii generos cu toată lumea, fapt surprinzător chiar și pentru tine. Nu îți va părea rău de banii cheltuiți pentru îndeplinirea unor dorințe.

Vărsător

Treci repede peste opiniile celorlalți și riști să îi îndepărtezi de lângă tine pe acei amici care chiar țin la tine. Dreptatea nu este absolută.

Pești

Refuzi orice invitație în oraș, nu răspunzi la telefon și te izolezi. Mintea ta are nevoie de liniște și pace. Somnul va fi aliatul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel