Horoscop, luni, 18 noiembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Greșelile trecutului ale Săgetătorilor nu le dau deloc pace
Greșelile trecutului ale Săgetătorilor nu le dau deloc pace
Horoscop. Fecioarele vor  pierde o sursă de venit sau se vor schimba condițiile unei înțelegeri financiare.

Berbec
Ai sentimentul că te afli într-o tranziție, că treci de la o etapă la alta și că nu ești hotărât. Nici nu trebuie, lasă lucrurile să vină de la sine, nu încerca să controlezi nimic.

Taur

Partenerul îți comunică un ultimatum legat de situațiile încurcate pe care nu le-ați rezolvat. Dorește să iei o decizie ca să știe și el ce să facă în continuare.

Gemeni

Începi săptămâna în forță, mai ales la locul de muncă. Ești obligat să preiei un proiect de care te-ai ferit, dar nu mai ai ce face. Ai încredere în tine și îl vei rezolva.

Rac

Te-ai săturat de problemele celor dragi. Pur și simplu nu mai ai energie să îi asculți cât e ziua de lungă. Încearcă să te detașezi pentru câteva clipe.

Leu

Observi că modul tău de a comunica nu mai este eficient ca altădată. Vei începe să îi analizezi pe cei din jurul tău, mai ales pe cei care sunt buni la vorbit în public.

Fecioară

Vei pierde o sursă de venit sau se vor schimba condițiile unei înțelegeri financiare. Pe moment, ți se va părea nedrept, dar te vei liniști.

Balanță

Astăzi ești delăsător și te ascunzi atunci când trebuie să preiei o serie de sarcini la locul de muncă. Preferi să fii invizibil decât să îți spui părerea sau să iei o hotărâre.

Scorpion

Deși lumea nu are încredere în tine dintr-un punct de vedere, tu le vei demonstra tuturor că se înșală amarnic în ceea ce privește. Cu ambiție și curaj reușești orice.

Săgetător

Greșelile trecutului nu îți dau deloc pace. Iar astăzi apar și persoanele care să îți facă reproșuri fără să țină cont de faptul că poate nu ai fost doar tu de vină.

Capricorn

Un prieten te roagă să te separi de un alt grup de apropiați. Îi explici faptul că nu poți face asta doar pentru că el a avut de suferit din cauza lor.

Vărsător

Nu mai ai deloc răbdare, ești sub presiune și ceri schimbări la locul de muncă. Este posibil să fii cam agresiv cu persoanele din funcții înalte.

Pești

Începi să te gândești că ai devenit foarte leneș și că ți-ai pierdut din vitalitate. Plimbările în natură sau sportul te vor ajuta să îți revii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel