Horoscop, luni, 30 noiembrie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, joi, 28 ianuarie 2021
Horoscop, joi, 28 ianuarie 2021
Horoscop. Luni, 30 noiembrie, vom avea Eclipsă de Lună/Lună Plină în Gemeni.

Berbec

Vei observa că oamenii vor înțelege diferit cuvintele tale. Este posibil să creadă că îi judeci și că nu le accepți părerile.

Taur

Vei fi tentat să cheltuiești o sumă de bani pentru un obiect total nefolositor. Vei cere păreri în stângă și dreapta în acest sens.

Gemeni

Nu te înțelegi Deloc cu partenerul. Niciunul nu vrea să renunțe la părera lui și veți ajunge greu la un numitor comun.

Rac

Te vei învinovăți toată ziua pentru suferințele altora. Nu are rost să îți creezi stres și anxietate în plus față de ce ai.

Leu

Prietenii sunt tare indeciși și îți transmit și ție starea lor. Ai avea nevoie de niște obiective clare pentru următoarele zile.

Fecioară

Cariera poate suferi dacă nu vei fi mai serios. Nu îți interzice nimeni să fii mai glumeț la serviciu, dar totul cu o limită.

Balanță

Toată ziua vei fi pe drumuri sau te vei ocupa de multe chestiuni legate de acte și proceduri. Partenerul vrea mai multă atenție.

Scorpion

Credeai că te poți baza pe sprijinul unei persoane apropiate, dar vei descoperi că nu mai este cazul. Nu pierde mult timp fiind trist.

Săgetător

Vrei să ți se dea dreptate și acasă și la serviciu. Ori, nu toată lumea va dori să îți facă pe plac. Te vei victimiza destul.

Capricorn

Colegii una zic și alta fac. Dacă nu se hotărăsc, vei fi nevoit să preiei mare parte din responsabilitățile lor.

Vărsător

Parcă ai vrea și câteva clipe pentru sufletul tău. Poate vin prietenii cu sfaturi despre cum să te bucuri de timpul liber.

Pești

Familia își dă cu părerea despre ce se întâmplă cu tine în ultima vreme. Te văd mai abătut, dar nu te întreabă direct ce ai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel