Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Scorpionii așteaptă cu mult interes un eveniment anunţat pentru perioada următoare şi în care aceștia au  investit multă speranţă şi iubire. Săgetătorii au  o sumă ceva mai mare la dispoziţie şi se gândesc dacă e momentul bun pentru o investiţie majoră.

Horoscop, 13 noiembrie 2018 BALANȚĂ

Te preocupă mult starea de sănătate ale celor mai în vârstă din familie. Un părinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme şi tu încerci să-i fii alături cât poţi. Eşti pregătit să-ţi asumi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi să-ţi sacrifici complet programul doar pentru a-l îngriji. E modul tău de a-i arăta cât de mult apreciezi grija pe care şi el ţi-a oferit-o cândva, acum fiind rândul tău să-i fii de ajutor la greu. Ba chiar te simţi mai bine că vezi măcar o schiţă de zâmbet de mulţumire pe chipul său, ceea ce-ţi dă încredere că prezenţa ta i-a fost de ajutor.

Horoscop, 13 noiembrie 2018, SCORPION

Aştepţi cu mult interes un eveniment anunţat pentru perioada următoare şi în care ai investit multă speranţă şi iubire. Simţi că a fi ceva pe placul tău, ceva care îţi va încânta simţurile şi-ţi va mângâia inima, tocmai de aceea abia aştepţi să ajungi mai repede acolo.

Te simţi ca înaintea primei întâlniri cu cel care ţi-a cucerit inima şi e normal să ai emoţii imense, tocmai pentru că ai aşteptări deosebite de la acel eveniment special. Depui pasiune şi energie pozitivă în acest moment capital şi eşti convins că va ieşi exact aşa cum doreşti!

Horoscop, 13 noiembrie 2018, SĂGETĂTOR

Ai o sumă ceva mai mare la dispoziţie şi te gândeşti dacă e momentul bun pentru o investiţie majoră. Dacă tu consideri că toate plăţile curente sunt la zi şi nu ai nici un dezechilibru în buget, da, momentul e ideal să investeşti suma mai mare de bani într-o direcţie atât de importantă.

Dar înainte de a semna vreun contract sau de a bate palma pentru o afacere, vorbeşte şi cu partenerul tău de viaţă sau cu un expert financiar, pentru că sfaturile care vin de la alţii privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă decât tine.

Horoscop, 13 noiembrie 2018, CAPRICORN

Cineva drag trece printr-un moment mai dificil în care are multă nevoie de susţinerea celor din familie. Trebuie să-i fii alături acum când nu ştie de ce să-şi mai lege speranţele, ca atare suportul tău şi al celorlalţi din casă este esenţial ca să-şi revină. Şi tu ai trecut prin situaţii similare şi el ţi-a stat alături şi te-a îmbărbătat, ca atare acum trebuie să-i întorci serviciile. Când vâsliţi mai mulţi la aceeaşi barcă, greutăţile nu mai sunt la fel de mari iar orizontul se să înseninează mai repede, deci lasă propriile tale probleme deoparte şi apleacă-te asupra celui care se află azi în impas.

Horoscop, 13 noiembrie 2018, VĂRSĂTOR

Se apropie un eveniment pe care îl aştepţi de multă vreme, faţă de care nutreai sentimente aparte, şi fiecare clipă care te duce către acel moment te face să tremuri de emoţie. Nu ştii cum va fi, deşi ţi l-ai imaginat în mii de feluri.

Va fi bine, toate semnalele premergătoare te duc cu gândul la un eveniment deosebit care te va face fericit. Simţi că destinul îşi lasă amprenta peste acest punct de referinţă pe care nu-l vei uita probabil niciodată datorită unicităţii sale, datorită senzaţiei că nu vei mai avea curând parte de aşa ceva.

Horoscop, 13 noiembrie 2018, PEȘTI

Azi ai impresia că baţi pasul pe loc şi nimic nu înaintează. Dacă nu observi nici un fel de progres, mai bine ia o pauză pe toate planurile făcând... nimic! Uneori e greu chiar şi să faci nimic, dar dacă reuşeşti să te rupi de orice stres şi să foloseşti acest răgaz ca o mică vacanţă de odihnă, vei avea numai de câştigat.

Nu te crampona de un hop, dacă vezi că nu-l poţi trece momentan, ci rupe-te de motivul de enervare şi bucură-te că ai parte de această pauză. Astfel îţi recapeţi forţele pentru un nou început, imediat după ce se ridică obstacolele.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel