Horoscop, miercuri, 19 septembrie, 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Zodii
Zodii
Horoscop. Peștii sunt pregătiți pentru  drumul cel bun spre visele lor cele mai frumoase. Se simt protejați, pentru că se află sub o aripă ocrotitoare, iar siguranţa e cel mai important aspect. Pentru Balanțe, aceștia stau de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu au curajul să o exprime liber.

Horoscop, 19 septembrie 2018, BALANȚĂ

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia. E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă... Sau poate trebuie să spui adio unui loc sau unei persoane, şi tot tragi de timp, cu speranţa că se mai schimbă ceva. Ei bine, a venit vremea să deschizi gura şi să spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

Horoscop, 19 septembrie 2018, SCORPION

Primul lucru căruia trebuie să acorzi azi atenţie e acel blocaj care te ţine pe loc de la o vreme. Eşti sfătuit să te eliberezi de ceea ce nu te lasă, de la o vreme, să evoluezi, să te dezvolţi, să treci la etapa următoare, pentru că duci după tine un balast inutil care nu-şi mai are rostul. Luptă cu propriile tale limite şi oprelişti, pentru că cel mai mare duşman nu e afară, ci chiar în interiorul tău. Deschide-te spre nou cu încredere, fără teamă de trecut, pentru că acesta e un capitol demult încheiat şi acolo ar trebui să rămână. Lasă-te puţin în voia sorţii şi vezi ce aduce, fără să controlezi totul.

Horoscop, 19 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Cu calm, dibăcie şi dexteritate, eşti capabil de o mulţime de lucruri, deci nu sta degeaba, ci pune mâna serios pe unelte şi începe să te foloseşti de spiritul întreprinzător cu care eşti înzestrat. Îţi poate veni azi o idee atât de grozavă, încât ar merita să i te dedici ei în totalitate pe parcursul următoarelor luni, pentru că poate aduce şi mari satisfacţii, şi un profund sentiment de împlinire interioară, dar, cel mai mult, o senzaţie de linişte, de aşezare a lucrurilor pe un făgaş mai sigur. Cheia tuturor lucrurilor este cumpătarea, simţul măsurii, deci fă totul în limite normale: la timpul potrivit, în modul potrivit.

Horoscop, 19 septembrie 2018, CAPRICORN

Persoana care îţi apare astăzi în cale ar putea avea un rol major în viaţa ta de acum înainte. Te poate completa într-un mod în care nici nu ştiai că ai avea nevoie, deci priveşte-l ca pe jumătatea care completează întregul. Că poate fi un potenţial partener de viaţă sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tău pereche cu care vei trece printr-o mulţime de lecţii, ascultă cu atenţie ce are de transmis, pentru că adeseori îţi vei extrage energia pozitivă din îndrumările sale. El poate deveni motorul tău principal de propulsie!

Horoscop, 19 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Talentul tău în domeniul comunicării este recunoscut şi apreciat de toată lumea. Nimeni nu te întrece în discuţii şi te implici cu aplomb în conversaţii. Oamenii cu care ai ocazia de a te întâlni azi te vor înconjura cu multă simpatie şi cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru că tu chiar excelezi când vine vorba de discuţii. Spune ce ai de spus, pentru că multe din informaţiile pe care le transmiţi – chiar dacă nu e momentul celor mai profunde conversaţii – vor fi utile altora. Că e o idee strălucită transmisă la momentul cel mai potrivit sau o veste bună pe care abia acum o transmiţi lumii, vezi reacţii deosebite le cei care te ascultă. Prin ceea ce zici, arăţi cât de mult îţi pasă de ceilalţi!

Horoscop, 19 septembrie 2018, PEȘTI

Eşti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru că te afli sub o aripă ocrotitoare, iar siguranţa e cel mai important aspect. Lasă fricile, stresul, grijile în urmă, închide uşa după tine şi porneşte spre ceva nou cu optimism. Eşti pe teren stabil, solid, consistent, nici urmă de fragilitate în tot ce te aşteaptă, ca atare şi atitudinea ta trebuie să fie fermă, convins că totul se va aranja exact aşa cum vrei.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel