Horoscop, vineri, 20 septembrie 2019
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Gemenii umblă cu emoțiile la purtător și nu reușește să ia  nicio decizie pentru că sunt foarte nehotărâți, iar pentru Lei, colegii le cer părerea referitoare la unele încurcături de la locul de muncă.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, scapă de influența opoziției cu Neptun, fapt ce îți va aduce mai multă claritate în acțiuni, dar și mai mult curaj în zona profesională. Nu evita discuțiile cu partenerul.

Taur

Apar noi situații care cer resurse noi la buget și nu știi de unde să le obții. Cu siguranță vei avea o revelație în acest sens, bineînțeles și în urma susținerii colegilor de la serviciu.

Gemeni

Umbli cu emoțiile la purtător și nu reușești să iei nicio decizie pentru că ești foarte nehotărât. Norocul tău este că persoanele apropiate își dau seama de ce ești așa și te vor sprijini necondiționat.

Rac

O stare de oboseală te cuprinde încă de la primele ore ale dimineții. Ai vrea să lenevești și să nu te duci la serviciu. Ai grijă la simptomele organismului. Mergi la doctor dacă îți este rău.

Leu

Colegii îți cer părerea referitoare la unele încurcături de la locul de muncă. Tu vei veni cu soluții potrivite, apreciate de toată lumea. Spre seară vei ieși cu prietenii în oraș.

Fecioară

Te străduiești să rezolvi un proiect serios la serviciu și te concentrezi doar asupra lui. Nu vei da atenție deloc glumelor sau ironiilor celor din jur. Nu uita că trebuie să și mănânci.

Balanță

Ai numeroase suspiciuni legate de partenerul de viață, însă deocamdată nu ai destule dovezi pentru a-l confrunta. Dacă ești singur, este o zi foarte bună să cunoști pe cineva foarte vorbăreț.

Scorpion

Marte și Pluto, cei doi guvernatori ai tăi, vor face un trigon, adică un aspect armonios care te va ajuta să îți susții o cauză cu multă convingere și să obții destule beneficii pe mai multe planuri.

Săgetător

Tu și partenerul vă faceți foarte multe planuri de viitor referitoare la dezvoltarea relației. Jupiter te susține în continuare să nu îți fie frică atunci când este nevoie să iei o decizie importantă. Profită de tranzitul lui în semnul tău.

Capricorn

Ești implicat într-un scandal la serviciu și nu ai nicio vină. Încerci să îți dovedești nevinovăția, dar va fi greu și îți va lua mult timp. Spune-le tuturor că nu ești genul care să bârfească sau care să părască pe alții la superiori.

Vărsător

Astrele îți recomandă să faci totul, de la cumpărături până la proiecte profesionale, pas cu pas. Nu te grăbi deloc și încearcă să fii mai atent. Devii repede zăpăcit și nu iei în seamă detalii importante.

Pești

Toată ziua este plină de multe diferențe de opinie. Unde întorci capul, acolo te contrazici cu o persoană. Și la serviciu, și acasă, și pe stradă. Nu îi exaspera pe ceilalți cu așteptările tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel