Horoscop, vineri, 21 februarie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Horoscop. Pentru Raci, munca devine mai plăcută atunci când este făcută într-o atmosferă prietenoasă.

Berbec

Astăzi ți-ar face bine să stai printre oameni, să fii inclus într-o echipă, să participi la schimburi de idei. Tendința de a fi prea serios îți va dăuna. 

Taur

Prinzi curaj și încredere în tine pentru a discuta cu superiorii despre o promovare sau implicarea ta într-un proiect de anvergură. 

Gemeni

Ai acces dintr-o dată la mai multe informații. Învață să apreciezi acest fapt, dar și să filtrezi ce îți folosește și ce nu.

Rac

Munca devine mai plăcută atunci când este făcută într-o atmosferă prietenoasă. Alungă orice tentativă de conflict. 

Leu

Excesul de zel pe care îl ai astăzi la serviciu va fi confundat cu lingușirea. Colegii vor deveni suspicioși și vor încerca să îți bage bețe în roate.

Fecioară

Nu te mulțumesc explicațiile oferite de partener. Vrei argumente solide, dar îți va fi foarte greu să îl convingi să ți le dea.

Balanță

Ai rămas în urmă cu plata unor facturi și ai acumulat și penalități. Este o zi bună pentru a cere înapoi banii împrumutați.

Scorpion

Ți se cere să ieși din zona de confort și să comunici mai mult cu oamenii din jurul tău. Nu îți fie frică să spui ce gândești.

Săgetător

Pot apărea destule întârzieri pe durata zilei, deci ar fi recomandabil să pleci mai devreme de fiecare dată. Evită să discuți mult cu rudele.

Capricorn

Vrei să faci o investiție și consideri că ai așteptat destul. Nu neglija faptul că Mercur retrograd îți poate da destule bătăi de cap.

Vărsător

Ești cuprins de emoții extreme și nu știi cum să le gestionezi. Crezi că dacă îți vezi de treaba, va trece ziua ușor, dar nu va fi cazul.

Pești

Deși începi ziua într-un mod pesimist, oamenii dragi îți vor schimba energia. Vor fi alături de tine indiferent ce se întâmplă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel