Urmărește emisiunea live
Horror-ul ”Annabelle 3” a posedat box office-ul românesc şi conduce detaşat în clasamentul încasărilor
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Păpușa Annabelle, din celebrul univers ”The Conjuring” a debutat pe marile ecrane din România cu cel de-al treilea film din serie weekend-ul acesta şi s-a poziţionat pe locul întâi în box office, după ce a însumat venituri în valoare de 915.418 lei, generate de cei 45.177 spectatori care au vizionat filmul.

Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle", „It" și „The Nun: Misterul de Mânăstire", horror-ul „Annabelle 3" reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.

Încă de la începutul filmelor din universul ,,Conjuring" a existat tradiţia aducerii unui preot pe set, pentru a binecuvânta deopotrivă locaţia şi echipa. Chiar şi aşa, situaţiile ciudate nu au incetat sa apara. Ca exemplu ar putea fi invocate câteva întâmplări, pornind de la cea în care scaunul de lângă pian s-a mutat singur de câteva ori, în zilele respective setul fiind închis şi accesul membrilor echipei interzis. O altă întâmplare memorabilă a fost cea în care ceasul unui jurnalist aflat într-o vizită pe set a început să afişeze ore diferite, să sară de la o oră la alta şi asta într-un ritm alert. A doua zi, jurnalistul a avut supriza ca ceasul să revină la normal, exact aşa cum funcţiona înainte de vizita pe set.

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă si să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

New Line Cinema prezintă o producție Atomic Monster/Peter Safran, „Annabelle 3" a avut premiera din 12 iulie pe marile ecrane de la noi din țară, filmul fiind disponibil în formatele 2D, 4DX şi Atmos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel