Iftimie, după meciul cu SCANDAL de la Sibiu: Ăștia sunt făcuți să omoare fotbalul!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
După meciul cu scandal de la Sibiu, Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, l-a criticat dur pe Florin Chivulete.

Scandal monstru la meciul Hermannstadt – FC Botoșani, scor 2-1, după ce, în ultimele minute, Andrei Chivulete a dictat lovitură de la 11 metri. 

Când ești furat în stilul ăsta, nu ai ce să faci. Sibiul a dat un gol norocos după care noi am jucat fotbal, am dominat. Când îți dă în minutul 88 un asemenea 11 metri, ce poți să faci? Ce să-i spun eu lui Croitoru și băieților? Mi se pare că Hermannstadt produce arbitraje ca pe vremea cooperativei.

Eu dacă eram astăzi la acel 11 metri, nici nu îl băteam, dădeam în out. Ăla care a executat este părtaș la un furt, e complice. Sunt trei-patru etape în care Hermannstadt e avantajată. Ce putem să facem noi? Portarul trebuia să se întoarcă cu spatele”, a spus Valeriu Iftime pentru Botoșani Online.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a mai afirmat că ar fi vorba de o „hoție”, precizând că e „dezarmant” și „înfricoșător”

Nu ai nicio șansă. Nici nu le pasă. Ăștia sunt făcuți să omoare fotbalul. Ce poți să faci? Stai liniștit, te duci acasă. De ce să ne uităm noi la o asemenea mascaradă dacă pe omul ăla nimeni nu îl ia la întrebări, nimeni nu-i face nimic. Un individ suspect. Habar nu am cine îl ține.

Aici este o hoție. E mai rău ca în cooperativă. E dezarmant, e înfricoșător. Pe mine mă cheamă la comisie, îmi trag o amendă de 100.000 de lei și te face să taci. Să fim cuminți”, a mai spus Valeriu Iftime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel