Ilie Balaci, ipocrizie. Radu Buzăianu: Nu prea mai era nevoie de el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au criticat dur atitudinea anumitor oameni, dar și a presei, după moartea fostului fotbalist Ilie Balaci. Cei doi prezentatori ai emisiunii " Bună, România" , de la B1 TV, consideră că la mijloc este vorba doar despre ipocrizie și nu o părere de rău reală.

"Multă lume intra în direct cu această chestiune: o dispariţie cumplită pentru fotbalul românesc. Acest om, Ilie Balaci, nu prea mai avea nicio funcţie în fotbalul românesc pentru că nu prea mai era nevoie de el, aşa era perceput. Nu a fost perceput ca cineva de care am avea nevoie. Noi avem nevoie de alţi indivizi, că alţii conduc fotbalul românesc. Acum este perceput ca fiind o pierdere pentru fotbalul românesc. Este o pierdere pentru familie, pentru fiicel sale, nu pentru fotbal. Că acest sport nu beneficia sub nicio formă de domnul Ilie Balaci", a spus Radu Buzăianu.

"Există un comportament funerar"

"Ilie Balaci era într-o funcţie onorifică, la Craiova. Era aşa într-o situaţie... Acum toată lumea regretă, toată lumea este în stare de regret. Andrei Gheorghe la fel, tragică pierdere, şi toată lumea îl dădea afară că era bătrân. Există un comportament aşa funerar pe care îl avem... Noi ştim ce avem de făcut cu oamenii, după ce mor. Imediat ne ambalăm, ştim exact unde trebuie dus, cum trebuie să plângem, transmisiuni, care de televiziune, nebunie. Bă, trebuie să moară, că pe urmă ne descurcăm. Problema este când e omul în viaţă. Ce facem cu ăsta acum?" a continuat Radu Buzăianu. 

Iar părerea prezentatorului tv a fost împărtăşită şi de colegul său, Răzvan Zamfir: "Este o ipocrizie din asta... Domnule, dacă tu recunoşti o mare valoare, foloseşte-o! O laşi aşa degeaba. Aştepţi să moară ca să îţi pară rău? Noi avem o vocaţie de bocitoare cum rar se întâmplă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel