Ilie Balaci a murit. Victor Ciutacu, momentul din 2015 pe care nu îl va uita
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu, în 2015, scria pe Facebook un mesaj emoționant. În 2015, îl aștepta Ilie Balaci.

Așadar, Victor Ciutacu, la data de 21 decembrie 2015, scria pe rețeaua de socializare Facebook următorul mesaj: „Cel mai impresionant moment din scurta și nesemnificativa mea carieră-n televiziune: Craiova, acum niște ani, live cu Tudor Gheorghe de la Teatrul (sper să nu greșesc) Elena Teodorini. Pășim în noapte, extenuați, în curtea interioară. Ne-așteaptă Ilie Balaci. Ne vedem și simbolurile Craiovei se îmbrățișează prelung.

Iese portarul din gheretă și, brusc, se prăbușește în genunchi. Îmi ia mâna și mi-o pupă. "Domnu' Ciutacu, i-ați adus pe idolii mei, la mine-n curte, mai mult nu se poate!" Mă retrag ușor jenat, omul plânge de se scutură cămașa pe el. Din spate vine Pepino Popescu, ma trage deoparte să nu stricăm momentul, ieșim din curte. Ilie și Neica vin agale. Mă uit prostit la ei și-mi dau lacrimile”.

Supranumit „Minunea Blondă", Ilie Balaci s-a născut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat pe 13 septembrie. A jucat 347 de meciuri, pentru 3 echipe: Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo București. A marcat de 76 de ori pentru Știința, 7 pentru FC Olt și unul pentru Dinamo. Duminică s-a stins din viață. Avea 62 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel