Ilie Balaci. Victor Ciutacu, mesaj cutremurător: Când mi-a zis asta, în direct, am înlemnit!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu scrie mesaje cutremurătoare despre Ilie Balaci, și anunță ”blondule, mâine vin la tine acasă”. 

”Mi-e greu sa vorbesc despre el la timpul trecut. O facea el destul. Cand declama, flegmatic, enervant, ca traieste din amintiri. Si ca nu mai reprezinta nimic. Ca e istorie. Pe care – ca sa vezi – a scris-o. Cu talent, cu tupeu, cu pieptul bombat, cu tigara in coltul gurii. Cu o convingere de nestramutat, ca e cel mai bun. Si cu pretentia ca toti cei din preajma sa se ridice la nivelul lui. A fost imens. Nu s-a putut amesteca in multime. Plutea ca uleiul la suprafata apei. Ca orice geniu, a plecat bezmetic, departe, cat mai departe, dupa implinire. Ca sa aiba de unde se intoarce. Acasa, unde n-a avut loc. De unde a plecat; iar si iar...” a scris Victor Ciutacu. 

Jurnalistul de la România TV a continuat: ” "Craiova Maxima s-a nascut si a murit odata cu mine". Cand mi-a zis asta, in direct, am inlemnit. Dar a avut dreptate.”

”Blondule, maine vin la tine acasa. Pentru ca n-o sa te mai vad niciodata, in capatul holului, pe canapeaua de la receptie. In multimea cernita voi fi si eu. As fi preferat sa ne vedem la un sprit. Dar tu, capos, te-ai grabit. Zau daca pricep de ce. Dar nici nu mai incerc s-o fac. E deja prea tarziu. Stii ceva? Deja mi-e dor de tine...” a conchis jurnalistul. 

Vezi mai mult pe blogul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel