”Îmi vine să urlu de durere, de tristețe”. Cei care și-au îngropat apropiații, uciși de COVID, în saci negri, mesaje pentru Vlad Voiculescu: Este cumplit! Rușine!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a dovedit astăzi, când n-a avut susținerea consilierilor în conferință de presă, că nu cunoaște ordinul ministerului ce-l conduce privind înmormântarea celor uciși de COVID, dat în urmă cu fix un an. Oamenii au reacționat. 

Reacțiile de mai jos sunt adunate de pe pagina Ministerului Sănătății și sunt date la filmarea cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în care acesta a dovedit că nu cunoaște ordinul MS: 

- RUȘINE!!! Să nu ai o astfel de informație, că OM în primul rând, exceptând funcția, mi se pare... Se discută de un an despre măsurile în care sunt îngropați cei decedați după COVID-19!!! Este cumplit să văd că declarațiile nu au nici cea mai mică bază de cunoaștere a situației. În plus, de ce de acum se vor putea face ritualurile cu îmbrăcat și slujbă? Pe ce bază s-a luat această decizie? Nu avem același virus? Nu mai este periculos și după deces? 

- Rușine!!!!! Sunt nouă luni de zile de când mama a decedat de Covid și încă am fobie de sacii negrii cu care a fost ”ambalată” și coșmaruri pentru faptul că a fost aruncată într-o groapă săpată la o adâncime de 3 metri, cu toate că avea cavou, fără slujbă în biserică și fără să particip la înmormântare. Afară din Guvern!

- De ce abia acum, după ce au fost îngropați atâția oameni în saci fără slujbe normale? Mă doare sufletul că bunica mea nu a avut parte de slujbă normală, a fost îmbrăcată cu hainele pe care le avea când am internat-o în spital. A fost mama să o recunoască. A murit în februarie și îmi vine să urlu de durere, de tristețe. RUȘINE!

- Du-te băiete și vezi ce se întâmpla prin spitale că e jale! Du-te cu presa după tine și apoi vorbește in cunoștință de cauză! Vlad Voiculescu, ori faci ceva, ori pleacă!!!

- Noi suntem de vină fiindcă fac EXACT ce vor și, mai trist, cât pot. Atât pot ei, mai mult nu-s în stare. Trăiască votanții lor, vedem că au început să ne salveze. 

- Vlad Voiculescu, pe noi, cei care ne-am înmormântat părinții dezbrăcați în saci, fără slujbă de înmormântare, cine ne despăgubește? Tăvălugul proceselor o să vină peste voi nemernicilor! Slugi ale diavolului sunteți!

- Dacă aș fi avut un decedat care a fost dus la groapă într-un sac, fără să-l pot vedea, să-mi iau rămas bun, aș fi dat în judecată Ministerul Sănătății sau oricine a dat această lege aberantă. 

În mod evident, astfel de reacții au curs, fiind sute de comentarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel