Impozitare pensii speciale. Eugen Teodorovici: Act de echitate socială
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
"Dacă este să vorbim de o Românie normală, firească, o Românie a lucrului bine făcut, pas cu pas…..și nu doar de niște sloganuri rămase la stadiul de sloganuri pentru cel și cei care le promovează, atunci să vorbim despre încă o măsura foarte bună pe care mi-am asumat-o personal și care a fost aprobată, fără niciun vot împotrivă, de colegii mei senatori", transmite Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice.

"Astăzi, prin aprobarea în Senat a măsurii de impozitare a pensiilor speciale, se înfăptuiește un act de echitate socială. Se mai face încă un pas important, după cel de creștere a salariilor și pensiilor românilor, către normalitatea aceea pe care oamenii o pot vedea și simți concret în viața lor.

Nu este nici pedeapsă, nici populism, nici oportunism. Este o măsură justă, corectă și echilibrată, pentru că are la bază argumente solide și respectă dreptul la o viață decentă a fiecărui cetățean care a contribuit la fondul de pensii.

Nu este demagogie, nu este fățărnicie, așa cum unii opozanți, priponiți la marginea unei cariere politice, strigă inflamați peste măsură, încercând cu exasperare să se agațe de tabloide, de Facebook și de ecrane de televizor prin contramăsuri de genul... impozitare de 90% și, de ce nu, poate 100% sau 200%", a transmis Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel