În stațiunea Neptun va apărea un nou PARC de DISTRACȚII
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unii dintre cei mai mari investitori de pe litoralul românesc au luat decizia construirii unui nou parc de distracții în stațiunea Neptun.

Familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit milioane de euro în renovarea și extinderea resortului și a altor hoteluri de pe litoralul românesc și se pare că nu vor să se oprească aici cu investițiile. Aceștia vor să ridice un parc de distracții în stațiunea Neptun.

În acest sens a fost cerut acordul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța pentru proiectul „Parc de distracții – stațiunea Neptun – spații comerciale – zona II”, iar informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul Mera Resort SRL, cu sediul în județul Argeș, orasul Mioveni, cartier Clucereasa, strada Depozitelor nr. 1A.

Printre cei mai mari investitori de pe litoral

Familia Movileanu din Argeş a devenit cunoscută în sectorul turistic după ce în 2014 a preluat prin compania Atlas Apliance Solutions din Mioveni hotelurile Cocor şi Pajura din Venus, alături de 28 de vile de la THR Marea Neagră şi a dezvoltat un complex modern de patru stele, Mera Resort, în urma unei investiţii de circa 12 milioane de euro. Mai mult în 2017, proprietarii Mera Resort au preluat şi modernizat hotelul de două stele Astra din Mangalia. Acesta a fost construit înainte de Revoluţie şi se află pe faleză, în apropiere de plajă.

Nicolae şi Mariana Movileanu, doi antre­prenori foarte discreţi, care au intrat în rândul celor mai  mari investitori de pe litoralul românesc,  controlează mai multe firme, printre care compania Delta Invest, înfiintaţă în anul 1994, ce se ocupă de cercetare şi dezvoltare repere de matriţe plastice, proiectare-construcţie matriţe şi injecţie mase plastice, notează FocusPress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel