Incendiu cu victime la baza FCSB din Berceni
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un incendiu a avut loc în cursul nopţii la baza sportivă FCSB din Berceni. Mai multe autospeciale ISU au fost chemate la faţa locului. 

Din primele informaţii, incendiul a avut loc la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, unde au ars trei camere stil garsonieră. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-a constatat existenţa a trei victime. Până la sosirea echipajelor ISU, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate.

„Incendiu la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a anunțat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae, conform Mediafax. 

Nu au fost stabilite cauzele incendiului până la acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel