Incendiu de proporții la Câmpia Turzii. Arde o hală industrială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Incendiu violent în această dimineață la Câmpia Turzii. Pompierii intervin de urgență pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o hală industrială. 

Pompierii au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu violent la o hală industrială din parcul industrial din Câmpia Turzii. Conform România TV, toată hala a fost cuprinsă de flăcări. 

Flăcările au cuprins acoperișul construcției, pe o suprafață de aproape 4.000 de metri pătrați. Paguble se ridică la cel puțin 2,5 milioane de euro. 

Intervenție sporită a pompierilor

Mai multe autospeciale de pompieri au fost trimise imediat la fața locului. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 07:30. 

Flăcările sunt înalte de câțiva metri, iar fumul dens poate fi văzut de la câțiva kilometri distanță. Reprezentanții ISU au trimis un mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației.  

Șase autospeciale, două autoscări și mai multe ambulanțe intervin în acest caz. 

Avertizare Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 15 E60 la intrarea în municipiul Câmpia Turzii dinspre Turda, județul Cluj, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un fir, pentru a permite autospecialelor de pompieri să intervină pentru stingerea incendiului. 

Se estimează revenirea traficului, la condiții normale, în aproximativ 60 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel