Incendiu în Ghencea. În ce direcţie se deplasează norul de fum - Anunţ ANM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
ANM vine cu estimări meteorologice privind evoluția norului de fum din vestul Municipiului București interval orar 06.08 ora 19:00 – 07.08 ora 09:00.

La ora 19:00 circulația aerului se realizează din sector predominant estic. Vântul suflă moderat, cu viteze la rafală de până la 35...45 km/h. Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din vestul Municipiului București, precizăm faptul că, până sper miezul nopții circulația aerului se va realiza, în general, din sector estic, având o viteză a vântului la rafală de 35...45 km/h, apoi va predomina o circulație nord-estică, iar la rafală viteza vântului va fi în general de 25...35 km/h, transmite ANM.

Un incendiu de vegetație a pornit, joi după-amiaza, în Capitală. Opt autospeciale de stingere acționează la fața locului, însă operațiunea pompierilor este înregunată de vânt, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF). Conform sursei citate, ard circa 10.000 metri pătrați, în zona Ghencea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel