Incendiu în mall AFI Cotroceni - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pompierii au fost chemați să intervină într-un mall din Capitală, după ce alarma de incendiu a pornit.

Update: "În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spațiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat și a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienții AFI Cotroceni au acces. Menționăm că preț de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spațiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilație au eliminat fumul rapid.

Nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident. Îi asigurăm pe clienții noștri că totul se desfășoară în maximă siguranță în cadrul centrului. Intervenția a fost una promptă iar procedura standard pentru astfel de situații a fost respectată. Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea a fost reluată și totul se desfășoară normal în AFI Cotroceni", a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

_____________________________________________________________________________________________________

Se pare că este vorba despre AFI Palace Cotroceni. Toate persoanle aflate în interiorul mall-ului au intrat în panică, în momentul în care s-a declanşat alarma de incendiu, şi au fugit spre ieşire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel