Incendiu puternic în Sibiu. Gospodării cuprinse de flăcări
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Două gospodării au fost afectate de un incendiu, produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Scoreiu, județul Sibiu. Potrivit pompierilor, flăcările ar fi pornit de la o sobă amplasată într-o anexă improvizată, în care se aflau depozitate multe lemne.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de serviciu și un echipaj SMURD în satul Scoreiu, Porumbacu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei gospodării și acoperișul unei case învecinate.

Pompierii susțin că incendiul a pornit de la o sobă amplasată într-o anexă improvizată, care se afla în imediata apropiere a casei de locuit a unui vecin. Lângă sobă se afla o cantitate mare de lemne, precum și diverse alte materiale depozitate. La sosirea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta la anexă și la acoperișul casei învecinate.

Din gospodăria în care a pornit incendiul a ars anexa pe o suprafață de aproximativ 50 demetri pătrați și circa 300 de kilograme de lemn pentru foc, iar în a doua gospodărie a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, fiind afectate trei încăperi ale casei.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al supraîncălzirii sobei din anexă în contact cu lemnul aflat în imediata apropiere”, a transmis ISU Sibiu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel