Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
13 aug 2019 / 22:09
Incendiu violent la Buzău. Pompier intoxicat cu fum, transportat de urgență la spital
Un pompier de la o firmă privată s-a intoxicat cu fum în timpul intervenției la incendiul de la Buzău. Un depozit de deșeuri a fost cuprins de flăcări în această după-amiază. 
Incendiu violent la un depozit din Buzău. FOTO: ISU Buzău

Un pompier de la o firmă privată a fost transportat marţi seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău după ce a fost intoxicat cu fum în timpul unei intervenţii pentru stingerea incendiului izbucnit la o hală a unei societăţi comerciale din municipiu.

ISU Buzău a decis, din motive de siguranţă, evacuarea a 200 de persoane aflate în proximitatea zonei de manifestare a incendiului care a izbucnit marţi după-amiază la o hală a unei societăţi comerciale pe strada Transilvaniei din municipiul reşedinţă, în care erau depozitaţi mai mulţi recipienţi cu combustibil.

Buzoienii au fost informaţi prin sistemul RO-Alert că în zona de nord a oraşului a izbucnit un incendiu la un depozit cu deşeuri materiale combustibile, cu degajări mari de fum.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite sau să ocolească zonele expuse, să închidă geamurile locuinţelor şi să acceseze canalele media şi ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre situaţia produsă.

Acces blocat în zona incendiului

 

Autorităţile au blocat accesul în zonă din cauza fumului înecăcios care riscă să se întindă în tot oraşul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, slt. Vasile Prahoveanu, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

ISU Buzău a informat că maşinile de stingere au fost suplimentate cu trei autospeciale de stingere de la ISU Prahova, câte una de la ISU Ialomiţa şi ISU Vrancea, precum şi câte două de la ISU Brăila şi ISU Bucureşti-Ilfov, în total la faţa locului acţionând 20 de autospeciale. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 3.000 metri pătraţi, iar măsurile de suplimentare a forţelor au fost necesare având în vedere cantitatea mare de material combustibil şi intensitatea arderii.

Din informaţiile existente, nu ar fi persoane care să fi fost surprinse de către întinderea focului.

VEZI ȘI: UPDATE. 200 de persoane evacuate / Incendiu de proporții în Buzău. Explozii puternice într-o hală în care se afla combustibil


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri