Incendiu violent la Caracal, chiar lângă casa lui Gheorghe Dincă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un incendiu violent a izbucnit la Caracal, în apropiere de casa lui Gheorghe Dincă. Fumul dens poate fi văzut de la câțiva kilometri distanță. 

Un puternic incendiu a izbucnit lângă casa lui Gheorghe Dincă, la Caracal, susține România TV. Incendiul este pe un teren aflat în proprietatea primăriei. Acolo se află un depozit de gunoaie, dar fără documente, mai precizează sursa citată. 

Comisarii de la Garda de Mediu Olt au ajuns imediat la locul incendiului și chiar au decis sancționarea cu 40.000 de lei a primăriei pentru că a permis această situație. 

Fumul produs în urma incendiului este extrem de dens și vizibil de la câțiva kilometri.

"Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi situată la ieşire din municipiul Caracal, spre municipiul Craiova. Intervin în acest moment pompieri din cadrul Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două motopompe remorcabile. Intervin 20 de subofiţeri, sub coordonarea comandantului Detaşamentului Caracal, iar la faţa locului se deplasează inspectorul şef şi prim adjunctul ISU Olt. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea mai multor focare", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Intervenție dificilă pentru pompieri

Groapa de gunoi are o suprafaţă de aproximativ un hectar şi înălţime de aproximativ 10 metri, iar incendiul a fost localizat şi se manifestă în mai multe focare, la adâncime, cu degajări de fum.

Intervenţia pompierilor este coordonată de şeful ISU Olt şi de prim-adjunctul acestuia, care s-au deplasat la Caracal.

Reprezentantul ISU Olt a menţionat că intervenţia pompierilor ar putea fi una de durată pentru că incendiul se manifestă în adâncime, în focare răzleţe. Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal, situată la ieşirea din municipiu spre Craiova, a izbucnit marţi după-amiaza şi iniţial s-a manifestat cu flacără, în mai multe focare.


VEZI ȘI: Bărbat aflat la scăldat, înecat în râul Mureș. Al doilea caz de la debutul caniculei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel