Incident la un meci de juniori. Tânăr fotbalist bruscat de un oficial al echipei adverse
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Incidente la un meci de juniori, unde un oficial este acuzat că ar fi bruscat un tânăr fotbalist al echipei adverse.

Incidente la un meci de juniori. Un oficial este acuzat că ar fi bruscat un jucător al echipei adverse, la finalul unei partide. Scenele au fost filmate şi ne-au fost trimis pe adresa redacţiei de către o persoană care a asistat la partidă.

Iată ce ne-a transmis cititorul DCNews:

"Sunt ***  şi doresc să informez asupra unui incident la un meci de fotbal juniori dintre LPS Satu Mare 2003 - PRIMAVERA Satu Mare 2003 în care la sfârşitul uni meci viu disputat dintre cele doua formaţii în care antrenorii şi presedintele celor de la Primavera Satu Mare au agitat arbitrii şi totodată şi jucătorii ambelor formaţii au lovit un jucător de la LPS Satu Mare fără nici un motiv.
 
După cum se vede, jucătorii celor doua formaţii se salutau în semn de respect la sfârşitul meciului, dar unul din antrenorii formaţiei Primavera a intrat pe teren şi a lovit un jucător de la LPS Satu Mare.
 
Menţionez că această plângere a fost înaintată atât Protecţiei Copilului Satu Mare cât şi FRF pentru a lua măsuri împotriva celor ce se fac vinovaţi pentru aceste fapte."
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel