Urmărește emisiunea live
Informație BOMBĂ la aproape 1 an de la dispariția Alexandrei! Cumpănașu: „Cea mai importantă veste a ultimului an”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
foto Arhivă
foto Arhivă
Alexandru Cumpănașu a anunțat, printr-o postare pe Facebook, „cea mai importantă veste a ultimului an”, după cum chiar el o numește.

Luna aceasta se împlinește un an de când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a anunțat joi, 2 iulie, pe rețelele de socializare, o veste care îi bucură nespus familia. 

Procurorii de caz, cercetați de SIIJ 

În urma plângerii depuse de familia lui Alexandru Cumpănașu, procurorii de caz de la DIICOT „care au anchetat/mușamalizat dispariția Alexandrei sunt cercetați de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție”, a anunțat unchiul Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu a mai declarat că săptămâna viitoare va avea loc audierea la care va participa și avocatul Aurel Moldovan. 

„Practic toată fosta și actuala conducere a DIICOT”, a mai precizat Cumpănașu, subliind în mesaj faptul că este „cea mai importantă veste a ultimului an”.

„Dragă Alexandra, nu am abandonat niciodată găsirea adevărului! Pentru tine, draga noastră, trebuie să se afle adevărul! Lucrurile importante se fac în tăcere!”, se mai arată în mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel