Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
24 feb, 09:06
Infotrafic 24 februarie. Restricţii pe autostrada A2, Bucureşti - Constanţa
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează  că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.
Foto: Agerpres

În scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

De asemenea, pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Copaci căzuţi pe carosabil

 

În județul Covasna, pe DN2D, pe raza localității Ojdula, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt pe carosabil. Drumul nu a fost blocat, nu s-au înregistrat victime, iar problema a fost remediată. În județul Neamț, pe DJ 156A, pe raza localității Săvinești, trei stâlpi de telecomunicații de pe marginea drumului au fost doborâți de vânt pe carosabil, problema fiind însă remediată.

În județul Bihor, pe DN19B, în localitatea Barba, s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Aceeași situație a fost semnalată și pe DN1, pe raza localității Timișul de Jos (județul Brașov).

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri