INFOTRAFIC. Restricții de circulație pe Autostrăzile A1, A2 și A4
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Traficul este restricționat pe Autostrăzile A1, A2 și A4. Polișiștii le recomandă șoferilor să fie prudenți în trafic și să aibă răbdare. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată ( banda nr 1) pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii km 20 + 500 şi 23, sensul către Piteşti, până la orele 16:00, din cauza unor lucrări de asfaltare.

Pe Autostrada A2, pe sensul Constanţa către Bucureşti, traficul este restricţionat pe a doua bandă între kilometrii 67 şi 70, pentru aspirarea nisipului din banda mediană, până la orele 16:00.

Pe autostrada A4 Ovidiu- Agigea, între kilometrii 4 şi 2+600 metri, calea 1(spre Agigea) banda 2 este restrictionată,(deviere pe banda 1), pana la ora 14:00, din cauza unuor lucrări de refacere a suprafeţei de rulare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii şi să păstreze o distanţă de siguranţă între vehicule.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel