Înotătorul David Popovici face performanță în Belgia: Locul 1 la 100 m liber
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
 Iohannis și Ciucă, mesaje de felicitare pentru David Popovici / Facebook David Popovici
 Iohannis și Ciucă, mesaje de felicitare pentru David Popovici / Facebook David Popovici
David Popovici, în vârstă de doar 16 ani, multiplu campion naţional şi europen la mai multe categorii de vârstă, s-a impus în cadrul probei de 100 de metri liber de la Open-ul Belgiei la înot. 

Popovici s-a clasat pe primul loc cu timpul de 49,54 secunde, el devansându-i pe belgienii Sebastian De Meulemeester (49,85 secunde) şi Alexandre Marcorut (49,90 secunde).

La start s-au prezentat aproximativ 70 de sportivi, cei din afara Belgiei fiind toţi cu barem B pentru Jocurile Olimpice. Pentru David, acesta a fost primul concurs internaţional din 2021, ultima întrecere la care sportivul român a concurat având loc la Gyor, la finalul lunii decembrie a anului trecut.

Open-ul Belgiei la înot, competiţie de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara acestui an, s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică în oraşul Antwerp.

Legitimat la clubul Steaua Bucureşti, David Popovici va participa peste două săptămâni la Multination Cup, competiţie LEN pentru juniori şi tineret care va avea loc la Kiev, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel