Instagram anunță noi reguli pentru utilizatori. Sunt vizați, în special, influencerii
Data publicării:
Autor: Alina Panico
WhatsApp
Instagram anunță noi reguli pentru conținutul care promovează produsele de slăbit, de remodelare corporală sau chirurugie cosmetică.

Unele postări vor fi ascunse minorilor sub 18 ani, în timp ce altele care promovează produse „miraculoase” de slăbit vor fi eliminate. Acesta este rezultatul îngrijorărilor, din ce în ce mai mari, cu privire la impactul pe care produsele alimentare îl au asupra tinerilor.

Cum funcționează noile modificări?


Promovările nerealiste „obținute rapid” vor fi eliminate și tinerii vor primi restricționare pentru a viziona unor postări legate de dietă și chirurgie cosmetică, dacă sunt tentați să cumpere. Totodată, utilizatorii vor putea raporta postările care consideră că încalcă politica rețelei, iar Instagram le va revizui pentru a decide dacă trebuie restricționate sau eliminate.
Modificările se vor aplica și Facebook, care deține Instagram.

Însă, restricțiile se vor aplica numai utilizatorilor sub 18 ani, iar aplicația nu solicită utilizatorilor data nașterii lor atunci când se înscriu. În schimb, utilizatorii care se înscriu li se solicită să bifeze o casetă care se declară peste 18 ani sau nu. Dacă se înregistrează folosind un cont Facebook, informațiile lor de vârstă sunt extrase din profilul rețelei de socializare - ceea ce, de asemenea, nu este de obicei verificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel