Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 dec 2019 / 15:57
Ioan Stan: Retrogradarea României este din vina guvernului PNL
Șeful PSD Suceava a făcut declarații despre retrogradarea aplicată României și a dat vina pe liberali.

Președintele filialei Suceava a Partidului Social Democrat, Ioan Stan, a spus că îi consideră responsabili pe guvernanții liberali pentru retrogradarea României de agenția de rating Standard&Poor, conform Agerpres.

În opinia senatorului PSD, afirmațiile „iresponsabile" ale lui Florin Cîțu, ministru de Finanțe în Guvernul Orban, au afectat imaginea României.

PNL, ca ciuma galbenă, fiindcă înjumătățește PIB-ul României

 

„Cum să nu se întâmple acest lucru când domnul Cîţu a spus că deficitul României la sfârșitul anului, datorită guvernării PSD, va fi de 3,7% ca mai apoi să-l ducă la 4,1%, pe urmă la 4,3% ajungând la 4,7%, hotărându-se până la urmă domnul Cîţu la 4,3%. În condițiile în care doar într-o lună împrumuți 10 miliarde de lei, dublu cât împrumuta PSD-ul şi cu o dobândă substanțial mai mare. Asta în condițiile în care anunți că anul viitor datoria publică a României va crește de la 35% la 45%, revenind a doua zi şi spunând că e o eroare, că de fapt e 40% (...) Eu îmi aduc aminte că dumnealor vorbeau la un moment dat că PSD a amanetat viitorul copiilor. Să vă spun eu. Ciuma galbenă, dacă ei vorbeau de noi ca ciuma roșie, a fost cea care, prin anii 1600, a înjumătățit populația Europei, iar acum au de gând să înjumătățească PIB-ul României", a spus Stan.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri